Başkan Vasfi Kurdoğlu’nun Okul Ziyaretleri Devam Ediyor

Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu, 2021-2022 Eğitim ve Öğretim Yılının açılması ile birlikte ilçemizdeki eğitim kurumlarını ziyaret ederek idareci, öğretmen ve öğrencilerle bir araya gelmeye devam ediyor.

Başkan Kurdoğlu geçtiğimiz günlerde ilçemiz Hacılar İlkokulu, MNG İlkokulu, FSM İlkokulu, Atatürk İlkokulu ve Cumhuriyet İlkokulunu ziyaret ederek burada okul idarecileri ile bir araya gelmişti.

Okul ziyaretlerine devam eden başkan Kurdoğlu, son olarak Arhavi Ertuğrul Kurdoğlu Fen Lisesi, Arhavi Nurettin Çarmıklı Anadolu İmam Hatip Lisesi, Fatih Sultan Mehmet Ortaokulu, Kavak Nuri Özaltın 75. Yıl Ortaokulu’nu ziyaret etti.

Ziyaretlerinde idarecilerinden okullar hakkında genel bilgiler alarak sorunlarını dinleyen başkan Kurdoğlu, yüz yüze eğitime başlanması nedeni ile eğitim ve öğretim yılının hayırlı uğurlu olması temennisinde bulunarak başarılar diledi.