Başkan Kurdoğlu Uzun Bir Aradan Sonra Kurulan Pazar Yerinde Denetimlerde Bulundu

Korona virüs nedeni ile alınan önlemlerin biraz da olsa gevşetilmesi nedeni ile ilçemizde uzun bir aradan sonra sebze ve meyve pazarı kurulmaya başladı. Belediye başkanı Vasfi Kurdoğlu pazarda denetimlerde bulundu.

Başkan Vasfi Kurdoğlu, zabıta ekipleriyle yaptığı denetimlerde pazar esnafının  Koronayla ilgili alması gereken önlemlere uymaları, tezgah mesafelerinin korunması, maske kullanımı, hijyen şartları ve sosyal mesafenin  korunmasıyla   ilgili denetimlerde bulunarak uyarılarda bulundu, bol kazançlar diledi.

Başkan Vasfi Kurdoğlu normalleşme süreci ile birlikte ilçemizde pazar yerimizin açılmasının halkımız için önemli bir konu olduğunu belirterek, bu süreçte gereken uyarı ve önlemlere uygulanması konusunda vatandaşlarımızın da son derece dikkatli olmaları gerektiğinin altını çizdi.