Yol Betonlama Çalışmaları Devam Ediyor

Arhavi belediyesi yol betonlama çalışmalarına devam ediyor. Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu’nun talimatları doğrultusunda Cumhuriyet ve Yemişlik mahallelerinde betonlama çalışması yapıldı.

İhtiyaç duyulan bölgeler başta olmak üzere betonlama çalışmalarına devam eden Arhavi belediyesi geçtiğimiz günlerde yemişlik mahallesinde yapılan ve tamamlanan yol betonlama çalışmalarına ek olarak, bu kez de ilçemiz Cumhuriyet Mahallesi’nde yol betonlama çalışması başlattı. Arazinin dik olması nedeniyle kepçe yardımıyla yapılan betonlama çalışmalarını, Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu’nun talimatları doğrultusunda, Fen İşleri Müdürü Okan Odabaş denetiminde Fen İşleri ekipleri yürütüyor.

Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu imkanlar nispetinde ilçe merkezi ve mahallelerimizde öncelik sırasına göre betonlama çalışmalarına devam edileceğini belirterek, yol betonlama çalışması tamamlanan bölgelerin halkımıza hayırlı uğurlu olması temennisinde bulundu.

Cumhuriyet Mahallesi

Yemişlik Mahallesi