Başkan Kurdoğlu Okul Ziyaretlerine Devam Ediyor

Yeni eğitim ve öğretim yılının başlamasıyla birlikte Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu’nun ilçemizde faaliyet gösteren eğitim kurumlarına olan ziyaretleri devam ediyor.

Başkan Kurdoğlu geçtiğimiz günlerde yaptığı Fatih Sultan Mehmet İlk ve Ortaokulu, Kavak Nuri Özaltın İlkokulu, Ertuğrul Kurdoğlu Fen Lisesi, Özel Arhavi Koleji, Özel İdeal Çocuk Akademisi ve Gaye Çarmıklı Anaokulu ziyaretlerinin ardından, bu defa Hacılar İlk ve Ortaokulu, Mng İlkokulu, Atatürk Ortaokulu, Orhan Yücel Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Cumhuriyet İlk ve Ortaokulu, H. Gürkan Anadolu Lisesi, Nurettin Çarmıklı Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Arhavi İdeal Özel Öğretim Kursu’nu ziyaret etti.

Başkan Kurdoğlu ziyaretlerinde, okul yöneticileri ve öğretmenler ile bir araya gelirken, yeni eğitim ve öğretim yılının hem öğrencilerimiz hem de eğitmenlerimiz için başarılı geçmesi temennisinde bulundu.

Okullarımızın ihtiyaçları hakkında bilgiler alan başkan Kurdoğlu, her yıl düzenli olarak yapılan ihtiyaç sahibi öğrencilere kırtasiye yardımı programını sürdürdü. Başkan Kurdoğlu, içlerinde öğrencilerin sınıflarına göre hazırlanan Kareli Defter, Çizgili Defter, Resim Deteri, Kalemlik, Kurşun Kalem, Kırmızı Kalem, Silgi, Kalemtıraş, Yapıştırıcı, Sulu Boya, Pastel Boya gibi kırtasiye malzemelerinin bulunduğu paketleri okul yöneticilerine teslim etti.

Okul yöneticileri ve öğretmenler ilgi ve alakalarından dolayı Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu’na teşekkürlerini ifade ederek ziyaretlerden duydukları memnuniyeti dile getirdiler.