AÇÜ Arhavi Sanat ve Tasarım Fakültesi 2023 Mezunlarını Verdi

Artvin Çoruh Üniversitesi Arhavi Sanat ve Tasarım Fakültesi 2022-2023 eğitim ve öğretim yılı mezunlarını verdi. Eğitim ve öğretim yılının tamamlanmasının ardından düzenlenen mezuniyet töreninde coşku ve gurur bir arada yaşandı.

Arhavi Gösteri Merkezinde düzenlenen mezuniyet programına İlçe Kaymakamı Burak Çimşir, Garnizon Komutanı Murat Balcı, Arhavi Belediye Başkan Vekili Emine Kuruoğlu Aydınlıoğlu, kamu kurum idarecileri, Artvin Çoruh Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Kibar, Artvin Çoruh Üniversitesi Dekan V. Prof. Dr. Zafer Ölmez, öğretim görevlileri, öğrenciler ve öğrenci aileleri katıldı.

İlçemiz için yüksek öğretim alanında önemli bir eğitim kurumu olan Sanat ve Tasarım Fakültesi, 2022-2023 eğitim ve öğretim yılının tamamlanmasıyla  mezuniyet heyecanı yaşandı.  Mezuniyet programında yapılan konuşmalarda öğrencilere çalışma hayatlarında başarılar dilenirken, derece alan öğrencilere plaketleri ve mezuniyet belgeleri protokol üyeleri tarafından takdim edildi.

Program sonunda yapılan kep atma töreniyle birlikte öğrenciler ve velileri mutluluk yaşadılar.