Arhavi Türk Sanat Müziği Topluluğu’ndan “Yaza Merhaba Konseri”

Arhavi Türk Sanat Müziği Topluluğu tarafından konser programı düzenlendi. ‘Yaza Merhaba Konseri’ adıyla icra edilen gecede Türk Sanat Müziği sevenleri bir araya geldi.

Bayraktar Kültür Merkezi’nde düzenlenen konser programına, Arhavi Kaymakamı Burak Çimşir, Kemalpaşa Kaymakamı Mesut Coşkun, Garnizon Komutanı Murat Balcı, Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu, kamu kurum yöneticileri ve sanat müziği sevenleri katıldı.

Yaza Merhaba Konserleri adı altında yapılan programda Arhavi Türk Sanat Müziği Topluluğu üyeleri, şef Oğuz Cebeci yönetiminde birbirinden değerli Türk Sanat Müziği eserlerini seslendirdiler. Beraber ve solo icra edilen eserlerle müzikseverlere güzel bir gece yaşattılar.

Gece sonunda protokol üyelerinin de eşli ettiği şarkıların ardından toplu çekinilen fotoğraflarla konser programı son buldu.