24 Kasım Öğretmenler Günü Atatürk Anıtı Önünde Düzenlenen Törenle Kutlandı

Mustafa Kemal Atatürk’e “Başöğretmenlik” unvanının verilişinin 93. yıldönümünde kutlanan 24 Kasım Öğretmenler Günü, tüm Türkiye’de olduğu gibi ilçemiz Arhavi’de de törenle kutlandı.

İlçemiz Atatürk Anıtı önünde gerçekleştirilen törene; Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu, İlçe Emniyet Müdürü Erkan Gürsoy, İlçe Milli Eğitim Müdürü Aytaç Akgümüş, CHP Arhavi İlçe Başkanı Erkan Özyazıcı, İYİ Parti Arhavi İlçe Başkanı Faik Birol Atabek, Ak Parti İlçe Başkanı Remzi Gedik, MHP İlçe Başkanı Adil Hatinoğlu, Yeniden Refah Partisi Arhavi İlçe Başkanı Muhammet Uzuner, okul müdürleri, öğretmenler, kamu kurum ve kuruluşlarının daire amirleri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Program saygı duruşu, İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Ardından Milli Eğitim Müdürlüğü çelengi İlçe Milli Eğitim Müdürü Aytaç Akgümüş tarafından Atatürk anıtına sunuldu. Yağış nedeni ile Atatürk Anıtı önündeki program kısa tutularak sonlandırıldı.