Yol, Peyzaj, Taziye Evi ve Çocuk Oyun Parkı Çalışmalarında Yoğun Mesai

Arhavi Belediyesi, fen işleri çalışmalarını ilçemizin dört bir köşesinde ve mahallelerde tüm hızıyla yürütmeye devam ediyor. Yol betonlama ve genişletme çalışmaları, peyzaj çalışmaları, taziye evi ve çocuk oyun parkı inşa çalışmaları belediye fen işleri ekipleri tarafından yürütülüyor.

İlçemiz Musazade Mahallesi Belediye Bloklarında peyzaj ve kaldırım çalışmaları kapsamında zemin hazırlama ve alt yapı çalışmaları devam ederken, diğer taraftan ilçemiz A. Hacılar Mahallesinde de kısmı yol genişletme ve betonlama çalışmaları yapıldı.

Belediye fen işleri ekipleri tarafından yürütülen günün diğer çalışmalar ise ilçemiz Boğaziçi Mahallesi dere boyunda yapılan çalışmalar oldu. Söz Konusu bölgede bir yandan dere boyu yol betonlama çalışmalarına devam edilirken, diğer yandan ise bölgede yapılacak olan Taziye Evi ve Çocuk Oyun Parkı inşaatının alt yapı ve temel çalışmaları yürütülüyor.