Yeni Yıla Girerken Nöbette Olan Görevliler Ziyaret Edildi

Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu yeni yıla girerken ilçemizde nöbette olan kurumları gezerek, kurum amirleri ve görevli personelin yeni yıllarını kutladı.

Başkan Vasfi Kurdoğlu 2024 yılını karşılamak üzere olduğumuz saatlerde; Arhavi Devlet Hastanesinde sağlık görevlileriyle, 112 acil servis istasyonunda görevli personelle, İlçe Jandarma Komutanlığı’nda Jandarma Komutanı Bülent Bayır ve jandarma personeliyle, İlçe Emniyet Müdürü Bünyamin Temur ve emniyet personeliyle, Arhavi Garnizon Komutanlığı görevlileriyle, Karayolları Denetim İstasyonu’nda görevli personelle, nöbetçi eczane görevlileriyle, Zabıta Merkezi’nde görev yapan belediye personeli ve esnaflarla bir araya geldi.

Vatandaşlarımızın güvenliği için görevleri başında bulunan kolluk kuvvetlerimiz, polis ve askerlerimiz, diğer kamu görevlilerimiz, belediye başkanı Vasfi Kurdoğlu tarafından ziyaret edilerek yeni yılları tebrik edildi, hediye takdiminde bulunuldu.

Başkan Kurdoğlu’nun ziyaretlerinde Belediye meclis üyesi Birkan Uyanık, zabıta müdürü Turgay Lakerta ve Halkla İlişkiler ve Sosyal İşler Müdürü Enver Koparmal da hazır bulundu.