Türk Polis Teşkilatının 175. Kuruluş Yıl Dönümü’nde Başkan Kurdoğlu’ndan Emniyet Müdürlüğüne Ziyaret

Ülkemizde huzur ve güvenin sağlanması adına fedakârca çalışan Türk Polis Teşkilatımızın 175. kuruluş yıldönümü gerçekleştirilen etkinliklerle kutlanıyor.

Pandemi nedeni ile kutlama törenlerinin yapılmadığı anam gününde, Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu Arhavi ilçe emniyet müdürlüğüne bir ziyaret gerçekleştirdi. Kurdoğlu ziyaretinde, Türk Polis Teşkilatımızın 175. Kuruluş yıldönümü nedeni İle İlçe Emniyet Müdürü Sefer Yerebakan ve ilçemizde görev yapan polis teşkilatı mensuplarımızın gününü kutladı.

Belediye başkanı Vasfi Kurdoğlu’nun “Polis Teşkilatımızın 175. Yılı kutlu olsun” yazılı pasta ikramında bulunduğu ziyarette,  İlçe Jandarma Komutanı Engin Yılmaz da yer aldı. Tebriklerin ardından toplu olarak çekinilen fotoğraflarla ziyaret sonlandı.