Sivil İnisiyatif Platformu’ndan Başkan Kurdoğlu’na Ziyaret

Kalpaşa’da bir grup gönüllü vatandaş tarafından oluşturulan Sivil İnisiyatif Platformu üyeleri, çalışmaları kapsamında Arhavi Belediyesine ziyarette bulundu. Belediye başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette platform üyeleri belediye başkanı Vasfi Kurdoğlu’na Türk bayrağı takdim ettiler.

Sedat Sonbay’ın girişimleri ile Kemalpaşa ilçemizde kurulan ve gönüllü vatandaşların katılımı ve katkılarıyla faaliyet gösteren Sivil İnisiyatif Platformu, çalışmaları kapsamında ilçemize gelerek başkan Kurdoğlu’nu makamında ziyaret etti. Kemalpaşa sivil inisiyatif platformu üyeleri Sedat Sonbay, Erdem Yamak, Zeki Ustabaş, Burhan Sonbay, Gökçe Altunkaya, Musa Akdemir, Hızır Dalkılıç, Hikmet Aslıbay, Ayhan Sonbay, Ali Kutlucihan ve Metin Sonbay Arhavi Belediyesine Türk bayrağı takdim ettiler. Başkan Kurdoğlu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek bu anlamlı jest için platform üyelerine teşekkür etti. Ziyarette yapılan çalışmaları hakkında grup üyeleri tarafından genel bilgiler verildi.