Şehit ve Gazi Aileleri Onuruna Yemek Programı Düzenlendi

Gaziler günü etkinlikleri kapsamında ilçemizde bulunan gazi ve gazi yakınları onuruna yemek verildi. İlçe Kaymakamı Fatih Dülgeroğlu, Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu, Garnizon Komutanı Ali Türközü, Cumhuriyet Başsavcısı Gaffar Bozan, İlçe Jandarma Komutanı  Engin Yılmaz, İlçe Emniyet Müdürü  Sefer Yerebakan,   İlçe Müftüsü Yusuf Çakır, kamu kurum ve kuruluşların daire amirleri, Gaziler ve Gazi yakınları programda bir araya geldiler.

Gaziler onuruna verilen ve Loca Cafe Tesisleri’nde yapılan progranda konuşma yapan Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu, birlik ve beraberliğimizin, vatan sevgimizin en önemli nişaneleri olan gazilerle yapılan bu anlamlı programda ilçemizde ikamet eden gazilerle bir arada olmaktan gurur duyduğunu ifade etti. Programa katılan gaziler ise, böyle ağırlandıkları için çok mutluluk duyduklarını belirtip, teşekkürlerini ilettiler. Hoş sohbetin yapıldığı program, çekinilen hatıra fotoğrafları ile son buldu.