“Şehir Kulübü” İşletmesinin Açılışı Yapıldı

İlçemiz Arhavi’de eğlence sektöründe hizmet verecek olan “Şehir Kulübü” adlı işletme için açılışı programı düzenlendi. İşyerinin açılışını Arhavi Belediye Başkan Vekili Mustafa Kemal Tatar gerçekleştirdi.

Musazede Mahallesi, Atatürk Bulvarı Hopa durağı arkasında hizmete giren iş yeri için düzenlenen açılış programına Arhavi Belediye Başkan Vekili Mustafa Kemal Tatar’ın yanı sıra, CHP İlçe Başkan Vekili Mehmet Uyanık, İYİ Parti Arhavi İlçe Başkanı Faik Birol Atabek, çevre esnafı ve vatandaşlar katıldı.

Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu işletme sahipleri Murat Erkan ve Burak Atay’ı girişimlerinden dolayı tebrik ederek işyerinin kendileri ve ilçemiz için hayırlı uğurlu olması temennisinde bulundu.

Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından topluca iş yeri gezildi. Çeşitli ikramların yapıldığı açılış programı sonunda işletme sahipleri açılışa gelen bütün konuklarına teşekkür etti.