Öğrencilerden Başkan Kurdoğlu’na 23 Nisan Ziyareti

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında, ilçemiz Cumhuriyet Ortaokulu öğrencileri Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu’nu ziyaret etti.

Ziyarette Cumhuriyet Ortaokulu Müdürü İlter Kılıçoğlu ve Türkçe öğretmeni Sema Özen ile birlikte, öğrenciler Ceylin Kalender, Tanem Sönmez, Alya Berfin Namlı ve Dila Zeynep Karataş yer aldı.

Öğrencileri makamında ağırlayan Başkan Kurdoğlu, etkinlikler kapsamında 6. sınıf öğrencisi Tanem Sönmez’e başkanlık makamını devretti. Temsili olarak başkanlık makamını devralan Çocuk Başkan Tanem Sönmez, makama gelen arkadaşlarının dilek ve taleplerini dinledi, talimatlarda bulundu.

Ziyaretleri için duyduğu memnuniyeti öğrencilerle paylaşan Başkan Kurdoğlu, kendisini ziyarete gelen öğrenciler nezdinde tüm öğrencilerimizin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı tebrik etti. Ziyaret sonunda Başkan Kurdoğlu çocuklara hediye takdiminde bulundu.