Nöbette Olan Kamu Görevlileri ve Hastalara Bayram Ziyareti

Ramazan Bayramı kutlamaları kapsamında görevleri başında bulunan kamu görevlileri ziyaret edildi. Arhavi Belediye Başkanı Turgay Ataselim kurum amirleri ve görevlilerin Ramazan Bayramı tebrik etti.

İlçe protokolünün katılımıyla gerçekleşen ziyaretlerde İlçe Kaymakamı Burak Çimşir, Garnizon Komutanı Furkan Selman, Arhavi Belediye Başkanı Turgay Ataselim, Cumhuriyet Başsavcısı Metin Kutlubay, İlçe Jandarma Komutanı Bülent Bayır, İlçe Emniyet Müdürü Bünyamin Temur yer aldı.

Arhavi Garnizon Komutanlığı, Devlet Hastanesi acil polikliniği ve yatan hastalar, ilçe Emniyet Müdürlüğü, 112 Acil Servisi, polis denetim noktaları, karayolları denetim istasyonu ve eczaneler ziyaret edilerek, bayram dolayısı ile nöbette bulunan görevlilerin bayramı kutlandı.