“Kuru Hal” İşletmesinin Açılışı Yapıldı

Arhavi’de hizmete giren iş yerlerine bir yenisi daha eklendi. Gıda sektöründe “Kuru Hal” adı altında hizmet verecek olan işletmesinin açılışını Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu yaptı.

Musazade Mahallesi, İnönü bulvarı üzerinde hizmete giren iş yeri için düzenlenen açılış programına Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu’nun yanı sıra, Cumhuriyet Halk Partisi Arhavi İlçe Başkanı Erkan Özyazıcı, Belediye Meclis Üyesi Mustafa Kemal Tatar, Belediye Meclis Üyesi Birkan Uyanık, çevre esnafı ve vatandaşlar katıldı.

Kuruyemiş, baharat ve bakliyat ürünleri üzerine açılan iş yerinin işletme sahibi ve Arhavi halkına hayırlı uğurlu olmasını temenni eden başkan Kurdoğlu, girişimlerinden dolayı işletme sahibi Servet Delimehmet’i tebrik etti.

Açılış seremonisinin ardından topluca iş yeri gezildi. Açılış, tebriklerin kabulünün ardından yapılan sıcak sohbetlerle devam etti. İşletme sahibi Servet Delimehmet açılışa gelen bütün konuklarına teşriflerinden dolayı teşekkürlerini iletti.