“Kurtuluş Gecesi” Konser Programına İlgi Yoğundu

12 Mart Arhavi’nin düşman işgalinden kurtuluşunun 102. Yıl dönümü etkinlikleri kapsamında, Kurtuluş Gecesi Türk Sanat Müziği Konser Programı düzenlendi.

Kurtuluş Gecesi konser programına, İlçe Kaymakamı Fatih Dülgeroğlu, Garnizon Komutanı Fatih Özen, Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu, Cumhuriyet Başsavcısı Gaffar Bozan, İlçe Emniyet Müdürü Sefer Yerebakan, İlçe Jandarma Komutanı Engin Yılmaz, Cumhuriyet Halk Partisi Arhavi İlçe Başkanı Erkan Özyazıcı, İyi Parti Arhavi İlçe Başkanı Faik Birol Atabek, Milli Eğitim Müdürü Mustafa Arslanoğlu, kamu kurum ve kuruluşlarının daire amirleri ve vatandaşlar katılı.

Bayraktar Kültür merkezi’nde düzenlenen konser, Arhavi Türk Sanat Müziği Topluluğu ve Akçaabat Kültür Sanat Müzik Derneği Türk Sanat Müziği Korosu tarafından verilirken, şef Oğuz Cebeci’nin yönetiminde birbirinden değerli Kültür Sanat Müzik eserleri seslendirildi. Sunuculuğunu Mehmet Remzi Öncel’in gerçekleştirdiği gecede, beraber ve solo icra edilen eserlere, konser programını izlemeye gelen davetlilerde zaman zaman eşlik ettiler.

Gece sonunda Kaymakam Fatih Dülgeroğlu ve Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu tarafından programın hazırlanmasında emeği geçenleri temsilen gecenin anısına hediyeler takdim edildi. Konser programı toplu çekinilen fotoğraflarla son buldu.