İyi Parti Arhavi İlçe Teşkilatından Başkan Kurdoğlu’na Ziyaret

İyi Parti Arhavi ilçe teşkilatı başkan ve üyeleri tarafından Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu’na ziyaret gerçekleştirildi.

Arhavi belediyesi başkanlık makamında yapılan ziyarette İyi Parti Arhavi ilçe Başkanı Faik Birol Atabek ve parti yöneticileri yer aldı. İlçe kongresi sonrasında kamu kurumlarına gerçekleştirilen ziyaret kapsamında yapılan buluşmada, Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu parti yetkililerini tebrik ederek başarılar diledi.

İyi Parti Arhavi ilçe başkanı Faik Birol Atabek ise yaptığı açıklamada;” 22.02.2020 Cumartesi günü yapılan kongre sonrası delegelerimizin güvenoyunu tazeleyerek görevimize devam ediyoruz. Bu nedenle yeni mazbatamızı aldıktan sonra 03.03.2020 salı günü resmi kurumları, kaymakamımız ve belediye başkanımızı yeni yönetimimizle ziyaret ettik.” Dedi.