İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nden Başkan Kurdoğlu’na Ziyaret

İstanbul Büyükşehir Belediyesi mahalli idareler koordinatörü Bülent Akköse, Arhavi Belediyesini ziyaret ederek belediye başkanı Vasfi Kurdoğlu ile bir araya geldi.

Ziyarette, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun yerel yönetimlerden sorumlu danışmanı ve İBB mahalli idareler koordinatörü Bülent Akköse ile İBB mahalli idareler koordinatör yardımcısı Osman Cayak yer aldı.

Belediye başkanlık makamında gerçekleşen ve karşılıklı görüş alışverişinde bulunulan ziyarette Belediye Şirket Genel Müdürü Engin Erkan da hazır bulundu.

Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu, İBB mahalli idareler koordinatörü Bülent Akköse ve Osman Cayak’ın ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Ziyaret günün anısına karşılıklı hediye takdimi ve çekinilen fotoğraflarla son buldu.