İlköğretim Haftasında Başkan Kurdoğlu’na Ziyaret

İlköğretim Haftası etkinlikleri kapsamında Arhavi Fatih Sultan Mehmet Ortaokulu öğrencileri Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu’nu makamında ziyaret etti. Ziyarette okul idareci ve öğrencileri yer aldı.

Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu, Fatih Sultan Mehmet Ortaokulu Müdür Vekili Murat Bulut, okul öğretmenlerinden Cemile Koşar ile okul öğrencileri Yusuf Emir Uzun, Eslem Hatinoğlu, Azra Bade Topal ve Emre Subaş’ı makamında ağırladı. Başkan Kurdoğlu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı’nın tüm öğrencilerimiz ve eğitmenlerimiz için başarılarla geçmesi temennisinde bulundu.

Başkan Kurdoğlu ilköğretim haftası nedeni ile temsili olarak makam koltuğunu devrettiği okul öğrencisi Yusuf Emir Uzun’a çalışmalar hakkında bilgiler vererek talimatlarını dinledi.

Başkan Kurdoğlu ziyaret sonunda öğrencilere kırtasiye malzemeleri içeren hediye çantaları takdim ederek eğitim hayatlarında başarılar diledi.