İlçemizde Sahnelenen Tiyatro Gösterileri Büyük İlgi Gördü

Atatürkçü Düşünce Derneği ve Arhavi Belediyesi katkılarıyla Ankara Ortaoyuncuları Tiyatrosu tarafından ilçemizde tiyatro gösterisi sergilendi. Gün boyu süren tiyatro gösterilerine Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu da katıldı.

Ankara Ortaoyuncuları Tiyatrosu tarafından gün boyu süren ve Özay Otel salonunda yapılan gösterilerin ilki 3 – 7 yaş gurubu çocuklara yönelik olan “TEMİZ DİŞLER ÜLKESİ” isimli tiyatro gösterisi oldu. Minikler tarafından büyük bir ilgi ve beğeniyle takip edilen oyunun sonunda öğrencilere diş temizlik ürünleri dağıtıldı.

Ekip tarafından sahnelenen diğer tiyatro gösterileri ise saat 16’da ve 19.30’da sahneye konulan “İSTİKLAL YOLU” ve “İNCE MEMED” adlı gösteriler oldu.  Her iki oyunda davetliler tarafından ilgiyle takip edilirken, programa katılan Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu, gün boyu süren tiyatro gösterileri için Ankara Ortaoyuncuları Tiyatrosu’na ve katkılarından dolayı Atatürkçü Düşünce Derneği’ne teşekkür etti.