İlçemizde Bir Bölgede Daha Yol Betonlama Çalışması Tamamlandı

İlçemiz Musazade Mahallesi, Muzaffer Çavuş Caddesi’nde (PTT arkası, Martı Sitesi bölgesi) belediye fen işleri ekipleri tarafından yürütülen yol betonlama çalışmaları tamamlandı.

Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu’nun talimatlarıyla, belediye fen işleri ekipleri tarafından PTT arkası, Martı Sitesi bölgesinde kısa bir süre önce başlatılan yol betonlama çalışmalarında sona gelindi. Bölgedeki çalışmalarla toplam 250 metreküp beton kullanılarak yaklaşık 450 metre yol betonlanmış oldu. Söz konusu bölge araç ve yaya trafiği bakımından sağlıklı hale getirilirken, güzergahlar modern görünümüyle dikkat çekti.

Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu, çalışması tamamlanan yolların mahalle sakinleri ve ilçe halkına hayırlı olması temennisinde bulunurken, program dahilinde ilçe merkezi ve mahallelerimizdeki yolların gerek betonlanmak gerekse kilit taşı çalışmalarıyla daha sağlıklı ve konforlu hale getirileceğini belirtti.