Heyelan Bölgesinde Taş Duvar ve Yol Betonlama Çalışmaları Tamamlandı

Cumhuriyet mahallesinde heyelan nedeni ile zarar gören güzergahlarda yapılan çalışmalarda sona gelindi.  Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu, bölgede yapımı tamamlanan taş duvar ve yol betonlama çalışmaları sonrasında incelemelerde bulundu.

Geçtiğimiz aylarda bölgemizde görülen yoğun yağışlar nedeni ile meydana gelen heyelan ve toprak kaymaları, ilçemizin Hacılar, Kale ve Yemişlik mahallelerinde olduğu gibi Cumhuriyet mahallemizde de zarara neden olmuştu.

Yol güzergâhlarında da tahribata neden olan toprak kaymalarının meydana getirdiği olumsuzluğu önlemek ve olası heyelanlar için önlem almak amacıyla ilçemiz Cumhuriyet mahallesinde başlatılan taş duvar ve yol betonlama çalışmaları tamamlandı. Çalışma sonrasında yol güzergahı ve heyelan bölgesi daha güvenli bir hale getirildi.