Halk Oyunları Ekibimizden Artvin’de Üç Birincilik

Arhavi Belediyesi Kültür ve Spor Kulübü Derneği Halk Oyunları Ekibimiz Artvin’de düzenlenen kulüplerarası halk oyunları yarışmasında büyük bir başarı göstererek üç dalda birincilik aldı.

Türkiye Halk Oyunları Federasyonu’nun 2022 faaliyet programında yer alan Kulüpler Arası Halk Oyunları İl Birinciliği, Artvin ilinde Nihat Gökyiğit Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Düzenlemeli ve Düzenlemesiz dalda yapılan yarışmaya Artvin merkez ve ilçelerinden toplam yedi takım katıldı.

İlçemizi temsilen yarışmaya katılan Arhavi Belediyesi Kültür ve Spor Kulübü Derneği Halk Oyunları Ekibi; Yıldızlar Düzenlemesiz Dal, Gençler Düzenlemesiz Dal ve Büyükler Düzenlemeli Dal kategorileri olmak üzere üç birincilik kazandı. Elde edilen bu birinciliklerle ekiplerimiz önümüzdeki ay yapılması planlanan Bölge Grup Yarışmalarına katılmaya hak kazanmış oldu.

Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu, yarışma sonunda gençleri görüntülü arayarak tebrik etti ve önümüzdeki yarışmalarda başarılarının devamını diledi.

Dereceye Giren Takımlar

Yıldızlar Düzenlemesiz Dal