Gençlik Merkezinde 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Özel Programı Gerçekleştirildi

3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında Arhavi Genlik ve Spor İlçe Müdürlüğü’nün organizasyonunda engelliler günü özel programı gerçekleştirildi.

Arhavi Genlik Merkezi binasında düzenlenen etkinliğe Arhavi Belediye Başkan Vekili Emine Kuruoğlu Aydınlıoğlu, kamu kurum amirleri, engelliler ve veliler katıldı.

3 Aralık dünya engelliler günü etkinlikleri kapsamında ilçemizde özel eğitim gören öğrenciler, müzik, sanat ve spor alanlarında düzenlenen etkinliklere katılarak doyasıya eğlendiler.

Etkinlikte yapılan çeşitli gösteri ve oyunlar ile eğlenceli anlar yaşayan engelli öğrencilere protokol mensupları ve diğer davetlilerde katılarak bu özel günde beraber oldular.