Eğitim Kurumlarına Ziyaretler Devam Ediyor

Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu, ilçemizde faaliyet gösteren eğitim kurumlarına ziyaretlerde bulunmaya devam ediyor. Başkan Kurdoğlu, ziyaretlerinde okul yönetici ve eğitmenlerle bir araya geldi.

Başkan Kurdoğlu ilk olarak ziyaretini Orhan Yücel Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi gerçekleştirdi. Okul Müdürü İlker Sarıhan ve okul öğretmenleriyle bir araya gelen Başkan Kurdoğlu okul hakkında bilgi alarak, Arhavi Belediyesi tarafından hazırlanan çeşitli kırtasiye ürünlerini içeren paketleri ihtiyaç sahibi öğrencilerle buluşturmak üzere okul yönetimine teslim etti.

Başkan Kurdoğlu’nun diğer ziyareti ise Arhavi Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu’na oldu. Kurdoğlu burada okul yeni müdürü Fatih Turan’ı ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi.

Kurdoğlu daha sonra ilçemizde faaliyet gösteren özel eğitim kurumları olan Özel Arhavi Koleji ve Arhavi İdeal Özel Öğretim Kurumunu ziyaret etti. Kurdoğlu ziyaretlerinde okul yönetimleri ve eğitmenlerle bir araya geldi.