Doğal Gaz İçin Proje Çalışmaları Devam Ediyor

Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu, doğal gaz çalışmaları kapsamında Artvin doğal gaz dağıtım şirketi olan Akmercan Artvin Doğalgaz Bölge Müdürü Akif Gümüsçıbık’ı makamında ağırladı.

İlçemizde yapılması planlanan doğal gaz alt yapı çalışmalarının ele alındığı ziyarette, Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu ile birlikte Belediye İmar ve Şehircilik Müdürü ve Fen işleri Müdürü de yer aldı.

Akmercan Artvin Doğalgaz Bölge Müdürü Akif Gümüsçıbık ile doğal gaz projesi hakkında istişareler yapılıp, bilgi alışverişinde bulunuldu.

Yakın zamanda çalışmaları başlayacak olan doğalgaz projesinde, Arhavi Belediyesi yüklenici firma ile birlikte eşgüdüm içerisinde doğal gazın hanelerimize ulaştırılmasını sağlanacak.