DKBB Eylül Ayı Toplantısı Trabzon’da Yapıldı

Doğu Karadeniz Belediyeler Birliği Eylül ayı encümen toplantısı Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç’in ev sahipliğinde Ortahisar Belediyesinde gerçekleştirildi.

Encümen Toplantısına Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı ve Birlik Başkanı Murat Zorluoğlu, Birlik Genel Sekreteri Mehmet Şentürk, Encümen Üye Belediye Başkanları Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, Bayburt Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci, Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu, İyidere Belediye Başkanı Saffet Mete ve Arsin Belediye Başkanı Muhammet Sait Gürsoy katıldı.

Birlik Genel Sekreteri Mehmet Şentürk tarafından gündemde yer alan konular hakkında sırasıyla bilgiler verildi. Gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı.

Toplantı öncesi Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu’na Trabzonspor forması hediye ederken, toplantı sonrasında ise toplantıya katılan belediye başkanları şehir turu yaparak Trabzon Akvaryum Pet Shop Galerisi’ni gezdiler.