Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu İlçemiz Arhavi’yi Ziyaret Etti

Rize ve Artvin’de 31 Mart seçimlerinde sandıktan başarıyla çıkan belediyeleri ziyaret etmek üzere sabah saatlerinde havayolu ile Trabzon’a gelen Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ilçemiz Arhavi’ye de uğrayarak halka hitap etti. Ziyarette Cumhuriyet Halk Partisi Yerel Yönetimler’den Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili Seyit Torun ve Artvin Millet Vekili Uğur Bayraktutan da yer aldı.

Arhavi Belediyesi önünde gerçekleştirilen karşılama töreni vatandaşlarımızın yoğun katılımıyla gerçekleşirken,  Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu, CHP Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun ilçeyi ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Arhavi Belediyesi’ni ziyareti öncesinde burada halka hitap eden Kılıçdaroğlu; Arhavi’de olmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirtti ve “Yeni bir siyaset anlayışını başlatıyoruz. Yerelden başladık buna. Allah’ın izniyle önümüzdeki süreçte göreceksiniz. Türkiye’nin her tarafına bahar gelecek. Türkiye’nin her tarafında baharda güzel kiraz ağaçları açacak. Arkasından güzel haziranlar gelecek. Bu güzel coğrafyada hepimizin huzur içinde yaşaması lazım. Kimliği ne olursa olsun, yaşam tarzı ne olursa olsun bize saygı duymak düşer” diye konuştu.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu daha sonra Arhavi Belediyesi’nde ağırlandı. Burada kendisine Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu tarafından ilçede yapılacak projeler hakkında brifing verildi. Genel Başkan Kılıçdaroğlu’na ziyaretinden dolayı teşekkür edilerek başkan Kurdoğlu tarafından kendisine plaket takdim edildi. Kılıçdaroğlu belediye ziyaretinin ardından Artvin gezisini sürdürmek üzere ilçeden ayrıldı.