“Çamlıca Restoran & Konaklama” Tesisinin Açılışı Yapıldı

İlçemiz Arhavi’de turizm adına önemli bir işyeri hizmete girdi. Çamlıca Restoran & Konaklama adı altında hizmet verecek olan tesisin açılışı görkemli bir törenle gerçekleştirildi.

Açılışta; Artvin Valisi Yılmaz Doruk, Artvin Milletvekili Erkan Balta, Arhavi Kaymakamı Mehmet Şerif Olçaş ve Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu’nun yanı sıra, İl Genel Meclis Üyesi Hüseyin Uzunhasanoğlu, CHP Arhavi İlçe Başkan Vekili Osman Akgüner, İYİ Parti Arhavi İlçe Başkanı Faik Birol Atabek, Ak Parti İlçe Başkanı Remzi Gedik, MHP İlçe Başkanı Adil Hatinoğlu, Belediye Meclis Üyeleri Mustafa Kemal Tatar, Birkan Uyanık ve Recai Özdemir, basın mensupları ve kalabalık bir vatandaş topluluğu yer aldı.

Artvin Valisi Yılmaz Doruk, açılış etkinliğinde yaptığı konuşmada Arhavi’nin turizm adına önemli bir potansiyelinin olduğunu vurgulayarak, hizmete giren Çamlıca Restoran & Konaklama tesisinin bölgeye turizm adına katkısının olacağına inandığını vurguladı.

Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu’da işletmenin ilçemiz Arhavi’ye, bölgemize ve işletme sahibi Ömer Lütfü Dindar’a hayırlı uğurlu olması temennisinde bulundu.

Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından, açılışa katılan protokol mensupları ve vatandaşlar tesisi gezerek, sıcak sohbetlerde bulundular.