Bizum Akçaabat Köfte İşletmesinin Açılışı Yapıldı

İlçemizde gıda sektöründe hizmet verecek olan Bizum Akçaabat Köfte işletmesinin açılışı yapıldı. Açılışı Arhavi Belediye Başkan Vekili Birkan Uyanık, protokol üyeleri ve işletme sahipleri birlikte gerçekleştirildi.

Muzasade mahallesi ilçe terminali yanında hizmet verecek olan işletmenin açılışına, Belediye Başkan Vekili Birkan Uyanık’ın yanı sıra, İlçe Garnizon komutan vekili Murat Balcı, tarım il müdürü Dursun Okur, Hopa tapu kadastro müdürü Şenol Yılmaz, CHP Arhavi İlçe Başkan Vekili Osman Akgüner, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar yer aldı.

Belediye Başkan Vekili Birkan Uyanık, işletme sahibi Yaşar Uzunhasanoğlu’nu girişimlerinden dolayı tebrik ederek işyerinin kendileri ve ilçemiz için hayırlı uğurlu olmasını temenni etti.

Açılış kurdelesinin dualar eşliğinde kesilmesinin ardından topluca iş yeri gezildi. Açılış, tebriklerin kabulünün ardından yapılan sıcak sohbetlerle devam etti.