“Bivip Fit/24” İşletmesinin Açılışı Yapıldı

Arhavi’de sağlıklı beslenme ve aktif yaşam alanında hizmeti verecek olan Bivip Fit/24 adlı işletmenin açılışı yapıldı. Açılışı Arhavi Belediye Başkan Vekili Birkan Uyanık gerçekleştirdi.

Boğaziçi Mahallesi, Yavuz Selim Caddesi üzerinde hizmete giren iş yeri için düzenlenen açılış programına Belediye Başkan Vekili Birkan Uyanık’ın yanı sıra siyasi parti temsilcileri, çevre esnafı ve vatandaşlar katıldı.

Arhavi Belediye Başkan Vekili Birkan Uyanık işletme sahibi Güldan Bakal’ı girişimlerinden dolayı tebrik ederek işyerinin kendileri ve ilçemiz için hayırlı uğurlu olmasını temenni etti.

Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından topluca iş yeri gezildi. Açılış, tebriklerin kabulünün ardından yapılan sıcak sohbetlerle devam etti.