Başkan Vasfi Kurdoğlu Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen’i Ziyaret Etti

Bir dizi temaslarda bulunmak üzere başkent Ankara da bulunan belediye başkanı Vasfi Kurdoğlu, Çankaya Belediye başkanı Alper Taşdelen’i makamında ziyaret etti. Başkan Kurdoğlu’nun ziyaretinde Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan ve Çankaya Belediye Meclis Üyesi Gökhan Giritlioğlu da yer aldı.

Başkan Kurdoğlu, Çankaya belediyesi ziyaretinde, belediye başkanı Taşdelen ile karşılıklı görüş alışverişinde bulunurken, ilçemizde yapılacak olan çalışmalar hakkında da bilgilendirmelerde bulundu.

Çankaya belediye başkanı Taşdelen, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, iki belediye arasında iş birliği içerisinde olacaklarını ve halkımıza da hizmet verme noktasında sosyal belediyeciliğin en iyi örneklerini vereceklerini dile getirdi.