Başkan Kurdoğlu’nun Okul Ziyaretleri Devam Ediyor

24 Kasım Öğrenmenler günü dolayısıyla ilçemizde görev yapan öğretmenlerimiz için hazırlatılan hediyeler, Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu’nun okul ziyaretleri ile öğretmenlerimize takdim ediliyor.

Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu’nun geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdiği okul ziyaretlerinin devamı olarak; Orhan Yücel Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Nurettin Çarmıklı Anadolu İmam Hatip Lisesi, Özel Arhavi Koleji, Arhavi Halk Eğitim Merkezi, Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Arhavi Gençlik Merkezi’ni ziyaret etti.

Başkan Kurdoğlu ziyaretlerinde okul yöneticileri ve öğretmenlerle bir araya gelerek öğretmenlerimiz için özel olarak hazırlanan kupa bardakları kendilerine takdim etti ve Öğretmenler gününü bir kez daha tebrik etti.