Başkan Kurdoğlu’ndan Sağlık Çalışanı Hemşire ve Eczanelere Ziyaret

Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu, 12 Mayıs Hemşireler Günü ve 14 Mayıs Eczacılık Günü dolayısıyla ilçemizde faaliyet gösteren sağlık kuruluşlarını ve eczaneleri ziyaret etti.

Başkan Kurdoğlu ilk olarak Arhavi Devlet Hastanesi ve Aile Sağlık Merkezi’ni ziyaret ederek burada görev yapan sağlık çalışanı hemşireler ile bir araya geldi.  “Ülkemizin her köşesinde ve ilçemizde, insan hayatının kutsallığından ödün vermeksizin, her türlü özveri ve gayretle mesleğini icra etmeye çalışan tüm hemşirelerimizin “12 Mayıs Hemşireler Gününü” kutluyorum” diyen başkan Kurdoğlu, kendilerine ürerlerinde isimleri yazılı kupa bardak hediyesinde bulundu.

Başkan Kurdoğlu daha sonra, ülkemizde her yıl, akademik eczacılık eğitiminin başladığı 14 Mayıs tarihinde kutlanan Eczacılık Günü nedeniyle, ilçemizde faaliyet gösteren eczaneleri ziyaret etti. Eczacılarımızın ve eczane çalışanlarının Gününü şimdiden tebrik eden Başkan Kurdoğlu, özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ederek başarılar diledi.