Başkan Kurdoğlu’ndan Kar Temizleme Çalışmaları Nedeniyle Personele Teşekkür

İlçemizde uzun bir aradan sonra görülen etkili kar yağışı geride kalırken, karın getirdiği olumsuz etkiler Arhavi Belediyesi ekiplerinin yoğun çalışmalarıyla giderildi. Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu kar temizleme çalışmalarında görev yapan personel ile bir araya geldi.

Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu belediye kademe ünitesinde bir araya geldiği Arhavi Belediyesi Fen İşleri ve temizlik hizmetleri personeline kar yağışı sonrasında özverili ve yoğun çalışmaları nedeniyle teşekkür etti. Başkan Kurdoğlu ilçemizde ve mahallelerimizde karın olumsuz etkilerini gidermek, kapanan güzergâhların açılmasını sağlamak, araç ve yaya ulaşımının sorunsuz bir şekilde yapılması için gece gündüz demeden çalışma yürüttüklerini belirtti.