Başkan Kurdoğlu’ndan Arhavispor Antrenmanına Ziyaret

Arhavispor futbol takımımız, BAL ligi erteleme maçında Tonya Doğanspor ile karşılaşacağı maç öncesi hazırlıklarını tamamladı. Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu yarın oynanacak karşılaşma öncesi Arhavispor futbol takımının antrenmanını ziyaret etti.

Bölgesel Amatör Lig 3 gurupta mücadele eden ve ligde lider durumda olan temsilcimiz Arhavispor, kar yağışı nedeniyle tehir edilen erteleme maçında, 18 Şubat Çarşamba günü Tonya Doğanspor ile kendi sahasında karşılaşacak.  Bu önemli karşılaşma öncesi Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu takım antrenmanını ziyaret ederek futbolculara destek mesajı verdi. Ziyarette ayrıca sanatçı hemşerimiz Aydın Kurtoğlu da bulunarak futbolcularla bir araya geldi. Başkan Kurdoğlu antrenman sonrası sporculara tatlı ikramına da bulunarak şampiyonluk yolunda büyük önem arz eden karşılaşma için futbolculara ve teknik heyete başarılar diledi.