Başkan Kurdoğlu’ndan Açılış Ve İşyeri Ziyaretleri

Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu, Seçil Kesici Çiçek Evi’nin açılışı gerçekleştirerek, geçtiğimiz günlerde hizmete giren işyerlerine ziyarette bulundu.

Başkan Kurdoğlu ilk olarak  Boğaziçi Mahallesi Halk Eğitim Merkezi karşısında hizmete giren Seçil Kesici Çiçek Evi’nin açılışı yaptı. Açılış törenine başkan Kurdoğlu’nun yanı sıra Cumhuriyet Halk Partisi Arhavi İlçe Başkanı Erkan Özyazıcı, Belediye Meclis Üyesi Birkan Uyanık, Ziraat Bankası Arhavi Şubesi müdürü, Arhavi Tapu Müdürü, esnaflar ve vatandaşlar katıldı.

Belediye başkanı Vasfi Kudoğlu işletme sahibi Seçil Kesici’yi girişiminden dolayı tebrik ederek işyerinin ilçemize kendilerine hayırlı uğurlu olmasını diledi.

Ardından geçtiğimiz aylarda hizmet vermeye başlayan Çelenk Balıkçılık işletmesini ziyaret eden başkan Kurdoğlu,  işyeri sahipleri Kübra & Melda Çelenk kardeşleri tebrik ederek hayırlı olsun dileğinde bulundu.

Daha sonra yine geçtiğimiz günlerde hizmet vermeye başlayan Yıldız Yapı Market işletmesini ziyaret eden Kurdoğlu, işletme sahibi Hayati Yıldız’ı girişiminden dolayı tebrik ederek hayırlı olsun temennisinde bulundu.