Başkan Kurdoğlu Okul Ziyaretlerine Devam Ediyor

Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu ilçemizdeki eğitim kurumlarına olan ziyaretlerini sürdürüyor. Başkan Kurdoğlu ziyaretlerinde okul idarecileri ve eğitmenlerle bir araya geliyor.

Başkan Kurdoğlu geçtiğimiz günlerde yaptığı Fatih Sultan Mehmet İlk ve Ortaokulu, H. Gürkan Anadolu Lisesi ile Cumhuriyet İlk ve Ortaokulu ziyaretlerinin devamı olarak bu defa da Hacılar İlk ve Ortaokulu, Arhavi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Özel Arhavi Koleji’ni ziyaret etti.

Başkan Kurdoğlu ziyaretlerinde, okul yöneticileri ve öğretmenler ile bir araya gelerek okullarımızın ihtiyaçları hakkında bilgiler aldı. Arhavi Belediyesi 2024 yılı takvimi ile üzerlerinde Başkan Vasfi Kurdoğlu’nun adının yazılı olduğu kalemlerden hediyede bulundu.