“Ayliz’im Kuaför Salonu” İşletmesinin Açılışı Yapıldı

Arhavi’de yeni açılan iş yerlerine bir yenisi daha eklendi. Hizmet sektöründe “Ayliz’im Kuaför Salonu” adıyla açılan yeni iş yeri için bir tören düzenlendi. Musazade Mahallesi Mithatpaşa Caddesi üzerinde hizmete giren iş yerinin açılışını Arhavi Belediye Başkan Vekili Mustafa Kemal Tatar yaptı. Açılış törenine ilçe esnafı ve vatandaşlar da katıldı.

Bayanlar için açılan yeni işyerinin ilçe adına önemli bir girişim olduğunu dile getiren rhavi Belediye Başkan Vekili Mustafa Kemal Tatar, işletme sahibine tebriklerini iletti. Açılış kurdelesini kesen Tatar, yeni işletmenin Arhavi halkına ve işletme sahibine hayırlı uğurlu olmasını diledi. İşletme sahibi Yeliz Odabaş açılışa gelen tüm konuklarına teşekkür etti.