Arhavi Orhan Yücel Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi’nde Tanıtım Programı Düzenledi

Arhavi Orhan Yücel Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi bünyesinde gerçekleştirilen tanıtım programında eğitmenler ve öğrenciler tarafından hazırlana ürünler sergilendi. Programa Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu ve ilçe protokolünün katılımı oldu.

Programda Orhan Yücel Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi meslek dersleri öğretmenleri ve öğrencileri, hazırladıkları ürünleri misafirlere tanıttı. Büro Yönetimi Öğretmeni Yeliz A. Kızkapan ve Adalet Öğretmeni Funda Turanlı, Yiyecek ve İçecek Öğretmeni Damla Yavuz, Moda Tasarımı Öğretmeni Gözde Dağlar Baytar, Güzellik Hizmetleri Öğretmeni Neslihan Özyazıcı, okul bünyesinde mesleki eğitim kapsamında öğrencilerle birlikte hazırladıkları ürünleri sergileyerek tanıttılar.

Programda ayrıca okul bünyesinde faaliyet gösteren bölümler hakkında bilgiler verildi. Okulun sorunları konuşularak çözüm önerileri paylaşıldı. Tanıtımın ardından hazırlanan ürünler misafirlere hediye edildi.