Başkan Kurdoğlu’nun Okul Ziyaretleri Devam Ediyor

Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu’nun okul ziyaretleri devam ediyor. Başkan Kurdoğlu İlçemiz Nuri Özaltın 75. Yıl İlköğretim Okulu ve Ertuğrul Kurdoğlu Fen Lisesi Okullarını ziyarette bulundu.

Yeni eğitim ve öğretim yılının başlamasıyla birlikte ilçemizde faaliyet gösteren okullarımıza ziyaretlerine devam eden Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu okul idareci ve öğrencilerle bir araya geliyor.

Başkan Kurdoğlu ilk olarak İlçemiz Nuri Özaltın 75. Yıl İlköğretim Okuluna yaptığı ziyarette okul Müdürü Osman Akgün ve öğretmenler bir araya geldi. Daha sonra Ertuğrul Kurdoğlu Fen Lisesi’ni ziyaret edip okul Müdürü Arif Uzuner ve öğretmenler ile bir araya gelen Belediye Başkanı Kurdoğlu, okulların genel durumu hakkında bilgiler aldı.

Okul idarecileri başkan Kurdoğlu’nun ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirdiler.