Arhavi’de Gazi ve Şehit Ailelerine Ziyaret

Arhavi’de gazi ve şehit aileleri ziyaret edildi. Arhavi Kaymakamı Burak Çimşir, Belediye Başkanı Turgay Ataselim, Garnizon Komutanı Zafer Akkavak, Cumhuriyet Başsavcısı Metin Kutlubay, Jandarma Komutanı Bülent Bayır, Emniyet Müdürü Bünyamin Temur, Müftü Yusuf Çakır ve Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Hatinoğlu, bu özel ziyaretlere katıldı.

Heyet, ilk olarak Kıbrıs Gazisi Nafiz Ergünal’ı evinde ziyaret etti. Ergünal, misafirlerine teşekkür ederek, bu özel günlerde hatırlanmanın kendisi için büyük bir onur olduğunu ifade etti.

Ardından şehit Er Recep Ali Temel’in ailesini ziyaret eden heyet, aileye başsağlığı ve minnet duygularını iletti. Şehit ailesi, yapılan ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, bu özel günlerde yanlarında olan yetkililere teşekkür etti.