Gençlik Haftası Kutlamaları Tören ve Etkinliklerle Başladı

15-21 Mayıs Gençlik Haftası kutlama etkinlikleri Arhavi’de Atatürk anıtı önünde yapılan çelenk sunma töreni ile başladı. Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü bünyesinde yapılacak olan etkinlikler bir hafta boyunca sürecek.

Gençlik Haftası kutlamaları kapsamında Atatürk anıtı önünde yapılan törende; Arhavi Belediye Başkan Vekili Ahmet Hatinoğlu, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Tanju Özkara, Gençlik Merkezi Müdürü Alper Alpata, İlçe Milli Eğitim Müdürü Aytaç Akgümüş, kamu görevlileri ve öğrenciler yer aldı.

Atatürk anıtına Arhavi Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü çelenginin sunulmasının ardından saygı duruşu yapılarak ve istiklal marşı okundu. Törenin ardından İlçe Kaymakamı Burak Çimşir, Garnizon Komutanı Furkan Selman, Belediye Başkan Vekili Ahmet Hatinoğlu ve protokol üyeleri, öğrenciler ve vatandaşların katılımı ile kortej yürüyüşü gerçekleştirildi.

Gençlik Haftası kutlamalarının bir diğer etkinliği ise Arhavi Gençlik Merkezinde düzenlenen Gençlik Merkezi Bahçe Şenliği oldu. Şenlik kapsamında el sanatları ve resim sergisi, müzikal etkinlikler, gurup oyunları, spor parkuru, akıl ve zeka oyunları gibi bir çok etkinlik gerçekleştirildi.