Orhan Yücel Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde TÜBİTAK Bilim Fuarı Sergisi Yapıldı

İlçemiz Orhan Yücel Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde TÜBİTAK Bilim Fuarları Destekleme Programı kapsamında Bilim Fuarı Proje sergisi yapıldı. Programa Arhavi Belediye Başkan Vekili Zafer Kazancıoğlu da katıldı.

Orhan Yücel Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bünyesinde gerçekleştirilen programda okul öğrencileri hazırladıkları projeleri sergilediler. Belediye Başkan Vekili Zafer Kazancıoğlu, İlçe Jandarma Komutanı Bülent Bayır, İlçe Milli Eğitim Müdürü Aytaç Akgümüş, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Tanju Özkara ve katılımcılar stantları tek tek gezerek öğrencilerden projeler hakkında bilgiler aldılar ve çalışmalarından dolayı kendilerini tebrik ettiler.