30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 97. Yılı İlçemizde Törenle Kutlandı

Milletimizin istiklaline ve istikbaline sahip çıkma iradesinin en önemli sembollerinden biri olan 30 Ağustos Zafer Bayramı tüm yurtta olduğu gibi ilçemiz Arhavi’de de törenle kutlanıyor.

Büyük zaferin 97. yıldönümünde Atatürk anıtını önünde başlayan törene İlçe Kaymakamı Hasan Ongu, Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu, ilçe protokolü, kamu kurum ve kuruluşların daire amirleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Tören Atatürk anıtı önünde, çelenk sunumlarının yapılması ve ardından İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Günün anlam ve önemini belirten konuşmaların ardından Arhavi’deki 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları kaymakamlık makamında İlçe Kaymakamı Hasan Ongu’nun tebrikleri kabul etmesi ile devam etti.

30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları çerçevesinde bu akşam ilçe protokolü ve halkımızın katılımıyla Fener Alayı düzenlenecektir. Saat 19’da başlayacak olan  programa tüm halkımız davetlidir.