30 Adet Yeni Çöp Konteyneri Satın Alındı

Temiz bir Arhavi için çalışmalarını titizlikle sürdüren Arhavi Belediyesi, çöplerin daha sağlıklı bir ortamda toplanabilmesi için yeni çöp konteynerleri satın aldı.

Arhavi Belediyesi Temizlik işleri sevisi bünyesinde kullanılmak ve yıpranmış konteynerlerin değiştirilmesi amacıyla 30 adet yeni çöp konteyneri satın alındı.

Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu’nun da hazır bulunduğu belediye kademe ünitesine getirilen yeni konteynerler, belediye temizlik personeli tarafından şehrin belli başlı bölgelerine konulmak üzere teslim alındı.

Yeni çöp konteynerlerinin şehir merkezi ve mahallelerdeki çöp toplama noktalarına konulmasıyla, çöplerin gelişi güzel atılmasının önlenmesi ve aynı zamanda da kötü görüntülerin önüne geçilmesi hedefleniyor.

Vatandaşlarımızın çöplerini bırakırken özellikle konteynerleri kullanmaları ve çöpleri ağzı kapalı bir şekilde bırakmalarının önemli olduğunu belirten yetkililer, ayrıca sıvı halde çöp artıklarının da konteynerlere bırakılmaması gerektiğini vurguladı.