19 Ekim Muhtarlar Günü Kutlama Programı

19 Ekim Muhtarlar Günü kutlama programı tüm Türkiye’de olduğu gibi ilçemiz Arhavi’de de yapılan tören ve ziyaretlerle kutlandı.

Atatürk Anıtı önünde başlayan törene Arhavi Belediye Başkan Vekili Birkan Uyanık, Muhtarlar Derneği Başkanı İdris Numanoğlu, Cumhuriyet Halk Partisi Arhavi İlçe Başkanı Erkan Özyazıcı, ilçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Arslanoğlu, İl Genel Meclis Üyesi Hüseyin Uzunhasanoğlu, kamu kurum ve kuruluşların daire amirleri,  köy ve mahalle muhtarları ve vatandaşlar katıldı.

Tören Atatürk Anıtı önünde saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından çelenk sunma programıyla devam etti. Ardından Muhtarlar Derneği Başkanı İdris Numanoğlu tarafından günün anlam ve önemini belirten konuşma yapıldı.

Daha sonra İlçe Kaymakamı Kamil Güzel, programda yer alan protokol üyeleri ve katılımcıları Arhavi kaymakamlığında kabul etti. Burada yapılan tebriklerin ardından program son buldu.