Zeynep Pilates Studio İşletmesinin Açılışı Yapıldı

İlçemizde yeni bir işyeri daha hizmete girdi. “Zeynep Pilates Studio” adıyla hizmete giren pilates  salonu için yapılan açılış törenine Arhavi Belediye Başkan Vekili Birkan Uyanık da katılarak açılış kurdelesini kesti.

Musazade  Mahallesi  Fevzi Çakmak Caddesi Hayat Eczanesi üstünde hizmete giren işyerinin açılışına Belediye Başkan Vekili Birkan Uyanık’ın yanı sıra İlçe Emniyet Müdürü Sefer Yerebakan, ilçe esnafı da katıldı.     Açılış töreninde  Belediye Başkan Vekili Birkan Uyanık ve davetliler yeni açılan iş yerinin işletme sahipleri Serkan ve Zeynep Başgül ile Arhavi halkına hayırlı uğurlu olması temennisinde bulundular.

Açılış seremonisinin ardından davetliler topluca iş yerini gezdiler. Özel ikramların sunulduğu açılış, tebriklerin kabulünün ardından yapılan sıcak sohbetlerle devam etti. İşletme sahipleri Serkan ve Zeynep Başgül, kendileri için önemli bir gün olan bu günde açılışa gelen bütün konuklarına teşekkürlerini ifade ettiler.