Yol Betonlama Çalışmaları Devam Ediyor

Arhavi belediyesi ilçe merkezi ve mahallelerde yol betonlama çalışmalarına devam ediyor. Başkan Kurdoğlu kaymakamlık arkası olarak bilinen bölgede tamamlanan betonlama çalışmaları sonrası incelemelerde bulundu.

Arhavi belediyesi fen işleri ekipleri geçtiğimiz günlerde, Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu’nun talimatları doğrultusunda ilçemiz Musazade Mahallesi Eyüp Çarmıklı Caddesi üzerinde, kaymakamlık arkası olarak bilinen yol güzergahında yol betonlama çalışması başlattı. Kısa bir süre içinde tamamlanan çalışmalar sonrasında bölge araç ve yaya trafiği bakımından daha güvenli ve modern hale getirildi.

Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu, yakından takip ettiği çalışmalar sonunda tamamlanan bölgede denetim ve incelemelerde bulundu. Başkan Kurdoğlu yol betonlama çalışmalarına program dahilinde ve imkanlar nispetinde tüm hızıyla devam edileceğini belirterek, tamamlanan güzergahların ilçemize hayırlı uğurlu olması temennisinde bulundu.